GİRESUNSPOR TİMSAHI AVLADI

GİRESUNSPOR TİMSAHI AVLADI

GİRESUNSPOR TİMSAHI AVLADI

20’nci haftanın kapanış maçında Bursaspor’u ağırlayan Giresunspor, 13 ve 14’üncü dakikalarda attığı gollerle rakibini 2-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.

TFF 1’inci Lig'de Çotanak Spor Kompleksinde renktaşların mücadelesinden galip ayrılan Giresunspor oldu. 13 ve 14’üncü dakikalarda Ibrahima Balde ile 2-0 öne geçen Giresunspor, 38’inci dakikada penaltıdan Emirhan Aydoğan ile kalesinde 8 maç sonra gol gördü.

Üst üste 9 maçtır kazanan ve puanını 44’e çıkaran Giresunspor, en yakın rakipleri İstanbulspor ve Samsunspor'un da 4'er puan önüne geçti.

Gelecek hafta deplasmanda Boluspor’a konuk olacak olan Giresunspor, bu maçı da alarak galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı hedefliyor.

 

STAT: Çotanak Spor Kompleksi

HAKEMLER: Mert Güzenge,  Ömer Tevfik Özkoç, Ali Tuna 

GİRESUNSPOR: Onurcan, Hayrullah,  Sadi, Sergen, Hüsamettin, Mehmet Erol Can Sergio, Caner Hüseyin (Dk. 83 Kerem Kalafat), Eren Tozlu (Dk. 89 Traore), Balde (Dk. 69 Uzodimma)

BURSASPOR: Ataberk, İsmail Koç, Taha, Burak, Aykut (Dk. 83 Şamilcan), Emirhan, Çağatay, Eren Güler (Dk. 46 Hasan Basri), İsmail Can (Dk. 6 Kerem Kök) (Dk. 56 Abdullah), Özer (Dk. 83 Kadir), Batuhan 

GOLLER: Dk. 13, Dk 14 Ibrahima Balde (Giresunspor)- Dk. 38 Emirhan (P) (Bursaspor)

SARI KARTLAR: Hayrullah, Sergio (Giresunspor)- Kerem, Özer (Bursaspor