Yılmaz: Güzel hizmetler için söz veriyorum

Yılmaz: Güzel hizmetler için söz veriyorum

Yılmaz: Güzel hizmetler için söz veriyorum

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Karayolları ile olan eksiklikleri çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Bu şehre Cumhurbaşkanımız liderliğinde en güzel hizmetleri yapacağımızın da sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yılmaz, milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temürile birlikte düzenlediği basın toplantısında yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden dolayı seçmenlere teşekkür eden ve seçilen milletvekillerini tebrik eden Yılmaz, “21 yıldır AK Parti iktidarında Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde milletimize hizmet ediyoruz. 28 Mayıs seçimlerinde milletimiz yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızı 13. Cumhurbaşkanı seçti. Herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönem milletvekillerimiz sayın Nazım Elmas'ı, sayın Ali Temür'ü, Cumhur İttifakı ortağımız sayın Ertuğrul Gazi Konal'ı ve CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'i tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

 

Yeni dönem için önceliklerini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

 

"Güney Çevre Yolu ve dal-çık projesi, yüzyılın içme suyu projesi için elimizden geleni yapacağız. 2’nci OSB'nin ve 1’inci OSB'nin şehrimize katkıları ortada. 3’üncü ve 4’üncü OSB'ler için de elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Karayolları ile olan eksiklikleri çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Bu şehre Cumhurbaşkanımız liderliğinde en güzel hizmetleri yapacağımızın da sözünü veriyorum."

 

Giresun Milletvekili Ali Temür ise, medeni bir seçim geçirdiklerini, kabine de de Giresunlu bir bakanın olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

 

"Biz sizleri yol arkadaşı olarak görüyoruz. Teşekkür ediyoruz, çok güzel çok medeni bir seçim süreci geçirdik. Projelerinizi, talep ve isteklerinizi bundan sonra da bekliyoruz. Başarılı bir seçim dönemi geçirdik, ikinci turda yüzde 65 oranında Giresun destek verdi. 14 Mayıs'ta AK Parti kazanamasa, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü tartışmaya açacaklardı. Büyük devlet olmak böyle bir şey. Sevindirici bir gelişme var, Giresunlu bakanımız var, Sayın Mehmet Fatih Kacır. Kendisi, Giresun'a ve Şebinkarahsar'a güzel yatırımlar yapalım, dedi. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli zaten görevine devam ediyor. Güzel hizmetler yapacağız. Dereli yolunda çalışmalar sürüyor, Eğribel Tüneli açıldı, Batlama yolunu özellikle Karanlıkderemevkisini bitirmek için ilgili firmayı ziyaret edeceğiz."

 

Milletvekili Nazım Elmas da, "Türkiye Yüzyılı dönemine geçtik. Türkiye'nin geçmiş süreçte yaşadığı doğal afetler, Covid-19 ve darbe süreci döneminde kaybettiğimiz yılları telafi etmek istiyoruz. Mazlumların umudu Türkiye, Türkiye'nin umudu Sayın Cumhurbaşkanımız. Hiç bir dünya liderinin yapamadığı manevraları Türkiye yaptı. Jeopolitik olarak dünyada bulunduğumuz yer her alanda kendini geliştirmiş bir ülke olduğunuzda, dünyada sözümüzün daha fazla dinlendiğini görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz" diye konuştu.

 

Elmas, "Projelerin hızlandırılması daha kolay olacak. Şimdi yeniden çok daha güzel bir ortamda önümüzdeki hedefleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ali Temür vekilimiz ile bakanlarımızı ziyaret ettik, bu haftada ziyaret edeceğiz. Sonuç alacak çalışmaların içinde olacağız. Giresun basınından talebimiz birlik ve beraberlik içinde bir hava oluşturulmasını ve daha fazla çalışılması noktasında yönlendirmeleri bekliyoruz. Mustafa Kemal'in dediği gibi, 'Tek bir şeye ihtiyacımız var, çalışmak' anlayışıyla hep birlikte çok çalışmalıyız. Verimliliği artırma noktasında desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.