Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktorlar Arasında Tartışma Kavgaya Dönüştü!

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktorlar Arasında Tartışma Kavgaya Dönüştü!

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine muayene için gelen bir doktorla, muayene olmak istediği doktor arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji kliniğine muayene için gelen ismi açıklanmayan bir doktorla muayene olmak istediği Dr. Uğur Semiz arasındaki tartışma şiddete dönüştü. Her iki doktorda birbirinden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı;

"Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakinen takipçisi olacağız” dedi.

Giresun Tabip Odası ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Asistan hekimlerinden Dr. Uğur Semiz görevi başında iken bir hastası tarafından darp edilmiştir. Hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı. "Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı alması alması için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isteriz. Bu konuda yetkilileri ivedilikle gerekli düzenlemeleri yapmaya ve sağlıkta şiddetin için caydırıcı cezalar getirmeye ve cezaları uygulamaya davet ediyoruz. Bu nedenle 2 Mayıs Perşembe günü saat 09.00'da Sağlıkta şiddeti kınamak ve tepkimizi göstermek için Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde basın açıklaması yapılacaktır. Tüm meslektaşlarımızı beyaz önlükleri ile bu eylemimize destek vermeye bekliyoruz."