Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin Yılbaşı Denetimleri

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin Yılbaşı Denetimleri

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 01 Ocak 2024 tarihinde Aksu Mahallesi'ndeki bölge trafik uygulama noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek, görevli personele tatlı ikramında bulundu ve denetleme defterini imzaladı. Serdengeçti, aynı gece Teyyaredüzü Mahallesi'nde bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, gece boyunca yoğun tempoda çalışan ekiplere teşekkür etti.

Giresun Valisi ve eşi, yeni yılı hastane ziyaretleriyle karşıladı. Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden çift, hastane çalışanlarına ve hastalara yeni yıl dileklerini ileterek, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmelerini diledi. Yeni doğan ünitesini de ziyaret eden Vali Serdengeçti, 2023 yılının son saatlerinde dünyaya gelen bebeklerin ailelerine altın hediye etti.

Vali Serdengeçti, Batlama Yol Kontrol Noktası'nda görev yapan jandarma personellerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı ve teşkilatın güvenlik sağlama çabalarını takdir etti. Ziyaretler sırasında İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer de hazır bulundu.

Giresun genelinde ise 942 emniyet, 542 jandarma ve 37 sahil güvenliği personeli olmak üzere toplam bin 521 kişi görev aldı. Kent genelinde ise 64 polis devriyesi, 114 jandarma ve 4 sahil güvenlik unsuru olmak üzere 182 devriye unsuru görevlendirildi. Vali Serdengeçti, ziyaret ve incelemeler sırasında emniyet ve jandarma yetkilileriyle bir araya geldi.