Tirebolu’da Bir İlk Daha!

Tirebolu’da Bir İlk Daha!

İlçe Devlet Hastanesi’nde Uzman Dr. Meriç’ten, 2’nci başarılı operasyon…

Tirebolu’da Bir İlk Daha!

Tirebolu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha yaşandı ve Uzman Dr. Emre Meriç, ikinci başarılı operasyonunu gerçekleştirerek, kurumda tedavi görmekte olan bir hastaya Diz Protezi yaptı. Dr. Meriç, böylece hastanede birer hafta ara ile ikinci başarılı operasyona imza atarak, kurumda ve kamuoyunda gündem yarattı.

Tirebolu Devlet Hastanesi’nde göreve başladıktan sonra vatandaşların yoğun ilgisine mazhar olan ve bu arada protez bekleyen hastalara deva olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Emre Meriç, kurumda daha önce bir hastaya başarılı bir operasyonla Omuz Protezi yapmış ve bir ilki gerçekleştirmişti. Hastanede birer hafta ara ile ikinci başarılı operasyona da imza atan Meriç, yine bir ilki gerçekleştirerek, bu kez Diz Protezi yaparak, başka bir hastayı sağlığına kavuşturdu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Meriç’i, başarılı operasyonlarından dolayı tebrik eden Tirebolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Muhtar, kurumda üst üste 2 başarılı operasyona imza atan meslektaşına bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerken; hastanede verdikleri hizmetlerden dolayı da tüm personellere teşekkür ettiğini söyledi. (Haber: Mahmut BORA)