Tirebolu Halk Kütüphanesine Ziyaret!

Tirebolu Halk Kütüphanesine Ziyaret!

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Özekmekçi ile Yatırım İşleri Sorumlusu Başaran, Tirebolu’ya geldiler

Tirebolu Halk Kütüphanesine Ziyaret!

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ahmet Özekmekçi ile aynı kurumun Yatırım İşleri Sorumlusu Mehmet Başaran, geçtiğimiz hafta Tirebolu’ya gelerek, Temel Gündoğdu İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler.

Kütüphane hizmetlerinin iyileştirilmesi kapsamında bölgedeki kütüphanelerde bir dizi incelemelerde bulunan ve konuya ilişkin olarak Tirebolu İlçe Halk Kütüphanesi’ni de ziyaret eden Özekmekçi ve Başaran, Kütüphane Sorumlu Müdürü Bedrettin Gündoğdu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Özekmekçi ve Yatırım İşleri Sorumlusu Başaran’ın bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tirebolu İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Gündoğdu, her iki yetkiliye teşekkür etti ve kendilerinden kurum hizmetlerinin iyileştirilmesi adına önemli bilgiler aldığını kaydetti. (Mahmut BORA)