Meslek lisesi öğrencileri üretmeye devam ediyor

Meslek lisesi öğrencileri üretmeye devam ediyor

Meslek lisesi öğrencileri üretmeye devam ediyor

 

Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından üretimleri yapılan basketbol potası ve masa tenisi setlerinin il içi ve il dışında bulunan okullara teslim ve dağıtımına başlandığı bildirildi.

 

Okulun bünyesindeki Mobilya ve İç Mekân Tasarım Atölyesi ile Metal İşleri Atölyesini ziyaret edip çalışma yürüten öğretmenlerimizle sohbet eden Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’na Müdür Sabri Kostakoğlu tarafından, okulun atölyelerinde, 10.000 Okul Projesi kapsamındaki 26'sı Giresun, 26'sı da Rize’deki okullar için toplam 52 basketbol potası ile 26'sı Giresun 8'i de Rize’de olmak üzere toplam 34 masa tenisi setinin imal edildiği ve dağıtımına başlandığı bilgisi verildi.

 

Tosunoğlu, bakanlıkça yürütülen Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında ilkokul ve ortaokulların fiziki imkanlarının geliştirilmesi çalışmalarına devam edildiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Bakanlığımızın 10.000 Okul Projesi ile temel eğitim okullarımızın fiziki ve donatım açısından gelişmesi, iyileştirilmesi sağlanırken, meslek liselerimizin proje kapsamındaki faaliyetleriyle üretim kabiliyetleri ve yeterlilikleri de gelişmekte ve çeşitlenmektedir. Bu açıdan müdürlük olarak ilimizde yürütülen faaliyetleri oldukça önemsiyor ve dikkatle takip ediyoruz. Okullarımızın üretim güç ve kabiliyetlerinin gelişmesi ve üretime katkılarının artırılması çalışmalarında emeği ve katkısı bulunan tüm yönetici, öğretmen öğrenci ve çalışanlara, harcadıkları emek ve gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyor, bundaki sonraki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum.”