Eğitim Bir Sen’de Sarı yeniden başkan seçildi

Eğitim Bir Sen’de Sarı yeniden başkan seçildi

Eğitim Bir Sen’de Sarı yeniden başkan seçildi

 

Eğitim Bir Sen Giresun Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut başkan Muhammet Sarı tekrar şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Tek liste ile gidilen seçimlerin ardından yeniden başkanlığa seçilen Muhammet Sarı, tüm delegelerine ve üyelerine teşekkür etti.

 

“Eğitim-Bir-Sen Şube Kongremizi, manevi değerler, ahlaki ilkeler, taze heyecanlar, yenilenen duygularla, bize yaraşır demokratik olgunlukla, katkı ve katılım coşkusuyla yapıyoruz” diyen Sarı, şöyle konuştu:

 

“Bizi bugünlere taşıyan en önemli etken insan odaklı, hizmet odaklı, çözüm odaklı sendikacılık anlayışımızdır. Eğitim-Bir-Sen, Türkiye’nin uyanık, cesur bilincinin kalesidir. Biz birlikte var, birlikte güçlüyüz. Bizi var eden gerçeklik bütün yerli, milli unsur ve kuvvetleriyle Türkiye’nin gerçekliğidir. Bizim amacımız, idealimiz, gücümüz, sesimiz, şarkımız, şiirimiz, destanımız, hayalimiz, gerçeğimiz Türkiye’dir. Bu büyük ailenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen, milletin istikbali ve Allah’ın rızasından başka bir şey gözetmeyen azimli, sabırlı, vefakar, fedakar dostlarımızdan Allah razı olsun. Başta kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan olmak üzere hakkın rahmetine kavuşan başkanlarımıza ve mensuplarımıza Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Kongremiz hayırlı, yürüyüşünüz kutlu olsun.”

 

Muhammet Sarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ali Yılmaz, İhsan Erdoğan Şimşek, Zeki Soylu, Muhammet Aykıt, Fazlı Yıldız, Ömer Hakyemez.