Çamoluklular, uzman hocalarla buluştu

Çamoluklular, uzman hocalarla buluştu

 

Çamoluklular, uzman hocalarla buluştu

 

AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas’ın da katıldığı etkinlikte 5 saatte 304 hastaya sağlık hizmeti verildi.

 

Giresun’da sağlık alanında güzel işler yapılmaya devam ediliyor. Öğretim üyesi uzman hekimler Giresun’un en uzak ilçesi olan Çamoluk’ta halka poliklinik hizmeti sundu. Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Her ay bir ilçedeyiz” sloganıyla başlatılan etkinliğin ilki geçtiğimiz Cumartesi günü Çamoluk ilçesinde gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut öncülüğündeki, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Radyoloji ve Dahiliye uzmanı ile Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ise Çocuk ve Çocuk Psikiyatri uzmanları Çamoluklularla buluştu.

“Her ay bir ilçedeyiz” sağlık etkinliğinin her ay başka bir ilçede devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürü Bulut, Çamoluk ilçemizde beş saat poliklinik süresince toplamda 304 hastamıza sağlık hizmeti sunduk. Hizmetin en iyisini ve en güzelini hakeden, değerli dualarını bizlerden esirgemeyen bu güzel insanlara en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz inşallah. Bu zamana kadar olan aksamalar için haklarını helal etsinler” dedi.

Milletvekili Elmas ise, hafta sonu tatillerinden fedakarlık yaparak Çamoluk'ta sağlık hizmeti sunan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut başta olmak üzere, Kardiyoloji, Radyoloji, Gastroenteroloji, Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Psikiyatrisi ve Dahiliye branşlarındaki hocalara teşekkür etti