Yılmaz: Başaracağımıza inancım tamdır

Yılmaz: Başaracağımıza inancım tamdır

Yılmaz: Başaracağımıza inancım tamdır

 

MHP’den milletvekili aday adaylığı için teşkilatlarla toplantılar yapan Giresun Belediye Başkanvekili Hasan Yılmaz, Bulancak ve Piraziz teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

 

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, milletvekili aday adayı olarak kutlu bir yola çıktığını, herkesten destek istediğini belirterek, MHP’nin Giresun’da mutlaka milletvekili çıkaracağını savundu.

 

MHP Lideri Devletin Bahçeli’nin “Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız yoktur. Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, bir mahcubiyetimiz, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Neysek oyuz, nasılsak öyle görünürüz, göründüğümüz gibi olacak cesaret ve özgüvene fazlasıyla sahibiz” sözlerini hatırlatan Yılmaz, “Çok önemli bir seçime giriyoruz. Bulancak ve Piraziz bölgesi partimizin milletvekili çıkarması için çok önemlidir. Buradan hepinizin gözlerindeki ışığı görüyorum. Başaracağımıza, el ele vererek bu yolda galip geleceğimize inancım tamdır” dedi.

 

Yılmaz, bu şehirde yaşadığını, şehrin sorunlarını en iyi yaşayanların bileceğini, çözüm üreteceğini ve çözüm bulacağını dile getirerek, “Giresun’umuz ve ülkemiz için çalışacağım. MHP Milletvekilinin farkını şehrimiz insanlarına yaptığımız projeler ve hizmetlerle anlatacağım. Bu süreçte sizlerin destekleri çok önemli. El birliği ile şehrimize kalkındırmaya var mısınız” ifadelerini kullandı.

 

Partililerin açık destek verdiği ve sonuna kadar yanında duracaklarını ifade ederken, Yılmaz da toplantıyı düzenleyen ilçe başkanlarına ve partililere teşekkür etti.