Tirebolu’da 12 aday adayı

Tirebolu’da 12 aday adayı

Tirebolu’da 12 aday adayı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Tirebolu’da Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olan 12 ismin temayül yoklamasına katıldı.

16 Kasım’da sona eren başvuru süresinde Tirebolu’da Belediye Başkanlığı için toplam 12 aday adayının müracaatta bulunduğu bildirildi.

Tirebolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yapan isimlerin; Abdullah Karabıçak (mevcut başkan), Ahmet Aras (Tirebolu Devlet Hastanesi eski müdürü), Cevat Hıdıroğlu (TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü görevlisi), Erim Yaman (Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Tirebolu Ziraat Odası Başkanı), Halil Aydın (İl Genel Meclisi Üyesi), Halil Demiral (Eski yönetim kurulu üyesi), Mehmet Cebecioğlu (İl Genel Meclisi eski üyesi), Mehmet Davut (Tirebolu Sürücü Kursu Müdürü), Murat Sedat Bayrak (Soya Yağ Sanayi eski Genel Müdürü ve Giresun Bayrak Sürücü Kursu Müdürü), Mehmet Şener (Avukat-Mavi Yeşil Restaurant İşletmecisi) ve Tizan Korkmaz (Tirebolu Fidanlık Şefi) olduğu belirlenirken; bu isimler Pazar günü temayül yoklamasında şanslarını denediler.

Temayül Yoklaması Genel Merkez tarafından görevlendirilen 4 yetkilinin gözetiminde yapıldı. Yoklamanın sonuçları açıklanmadan Genel Merkeze gönderilecek. Temayül yoklamasına partinin il ve ilçe yöneticileriyle diğer teşkilat mensupları katıldı. Temayül sonuçları Ankara’da yapılacak genel değerlendirmeden sonra belli olacak ve Aralık ayı içinde adaylar kamuoyuna açıklanacak.