Tirebolu Anadolu Lisesi’nde şiir dinletisi

Tirebolu Anadolu Lisesi’nde şiir dinletisi

Tirebolu Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün düzenlediği şiir dinletisi, büyük bir beğeniyle izlendi ve birbirinden güzel şiirleri sunan öğrenciler ayakta alkışlandı.

Okulun Edebiyat Öğretmeni Zübeyda Dost Durkaya nezaretinde hazırlanan öğrenciler, Şiirli Ezgiler Gecesi adı verilen dinletide, tek tek sahneye çıkıp şiirlerini sundular.

Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ın da hazır bulunduğu programa Belediye Başkan Vekili Atilla Aydın, CHP İlçe Başkanı Mustafa Karadeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç Bektaş, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Bahri Köksal, Araştımacı-Yazar Ayhan Yüksel ve Kadıköy Tirebolulular Derneği Başkanı Abdullah Hıdıroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Tirebolu Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Ergül, programda yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ederek, şiir dinletisini hazırlayan Edebiyat Öğretmeni Durkaya ile öğrencilerini tebrik etti. Bu arada, program sonunda Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerini kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, şiir dinletisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.