Tatlı: Devlette devamlılık esastır

Tatlı: Devlette devamlılık esastır

Tatlı: Devlette devamlılık esastır

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, yakın zamanda göreve başlayan Jandarma Bölge Komutanı, İl Jandarma Komutanı, Giresun Vali Yardımcısı ve Gençlik ve Spor İl Müdürüne hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

İl Başkanı Kenan Tatlı, beraberindeki heyetle birlikte kısa bir süre önce Giresun Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Tümgeneral Selçuk Yıldırım’a, Giresun İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Özgür Özer’e, Giresun Vali Yardımcısı olarak atanan Muhammet Çiftçi’ye ve Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan İsmail Çalgan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

Tatlı gerçekleştirdikleri ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Devlette devamlılık esastır. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya, mesai harcamaya devam edeceğiz. Yapılan atamaların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Giresun Jandarma Bölge Komutanımız Tümgeneral Selçuk Yıldırım’a, Giresun Jandarma Alay Komutanlığımız Kıdemli Albay Özgür Özer’e, Giresun Vali Yardımcımız Muhammet Çiftçi’ye, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Çalgan’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.