İki araştırma görevlisi uzman doktor oldu

İki araştırma görevlisi uzman doktor oldu

İki araştırma görevlisi uzman doktor oldu

 

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2 araştırma görevlisinin uzmanlık sınavlarını başarı ile tamamladığı bildirildi.

 

Hastane başhekimliğinden yapılan açıklamada, Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı araştırma görevlisi Dr. Jülide Karadayı’nın 24 Haziran'da uzmanlık sınavını başarı ile tamamladığı ifade edilerek, Dr. Jülide Karadayı'nın uzmanlık sınavına jüri olarak Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alparslan Apan,  Prof Dr. Özgün Cuvaş Apan, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından Doç. Dr. Ebru Çanakçı, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Zeki Yüksel Günaydın ile Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Dr. Öğr üyesi Elvan Tekir Yılmaz’ın jüri üyesi olarak katıldığı belirtildi.

 

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı’nda da Araştırma Görevlisi Dr. Mefail Aksu’nun, beş yıl süren tıpta uzmanlık eğitiminin sonunda başarılı bir tez sınavının ardından girdiği sınavda, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunarak “uzman doktor” unvanını almaya hak kazandığının kaydedildiği açıklamada, “Anestezi ve Reanimasyon Kliniği ve Üroloji Kliniği öğretim üyelerimizi emekleri ve başarıları nedeniyle kutluyor, Uzm. Dr. Jülide Karadayı ve Mefail Aksu’ya meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” denildi.