Kara: Esnafımız depremzedelerin yardımına koştu

Kara: Esnafımız depremzedelerin yardımına koştu

Kara: Esnafımız depremzedelerin yardımına koştu

 

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, “Bu soğuk kış gününde iliklerine kadar depremin acısını hisseden esnaf ve sanatkarlarımız her türlü fedakarlığı göstererek guruplar halinde deprem bölgesine ulaşmış gece gündüz demeden maddi ve manevi olarak vatandaşlarımızın yanında olmuştur” dedi.

 

Ali Kara, yaptığı açıklamada, 6 Şubat’ta meydana gelen 10 il etkileyen ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremin sadece o bölgeyi değil tüm insanlığın yüreğini yaktığını belirtti.

 

Depremin yaşandığı saatten itibaren hem şehir merkezi hem tüm ilçelerde fedakarca toplu seferberlik ilan ederek hareket eden tüm oda yöneticilerine, esnaf ve sanatkara teşekkür eden Kara, “Gün eleştiri ve siyasetten nemalanma günü değil, birlik ve beraberlik günüdür” diyerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Bu soğuk kış gününde iliklerine kadar depremin acısını hisseden esnaf ve sanatkarlarımız her türlü fedakarlığı göstererek guruplar halinde deprem bölgesine ulaşmış gece gündüz demeden maddi ve manevi olarak vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Her türlü sektörde kardeşlerimizin yanında olan esnaf ve sanatkarlarımız aralıksız yardımlara aynı hızla devam etmektedir. Giresunlu olmaktan ve böyle bir cefakar, fedakar ve cömert esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcisi olmaktan gurur ve şeref duymaktayım. Deprem bölgesinde kardeşlerimizin yaralarının sarılması yönünde çalışmalarımız aralıksız devam edecek ve milletçe el birliği ile bu acı olayın üzerinden inşallah geleceğiz. Bu günler eleştiri yapma günü değildir. Bu günler siyasetten nemalanma günü değildir. Bu günler milletçe birbirimize destek ve moral verme günüdür. Bu günler kıyameti kopmuş kardeşlerimize sımsıkı sarılarak acılarını azaltma günüdür. Devletimiz ve milletimiz çok güçlüdür, Allah’ın izni ile bu günleri hep beraber milli birlik ve beraberlik içinde atlatacağız ve yaraları birlikte saracağız.”