Resim yarışmasının birincisi Yaşar Gülpınar oldu

Resim yarışmasının birincisi Yaşar Gülpınar oldu

Resim yarışmasının birincisi Yaşar Gülpınar oldu

 

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılında özel eğitim okullarında eğitim gören tüm öğrenciler arasında düzenlenen "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu resim yarışmasında Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Yaşar Gülpınar birinci oldu.

 

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, yarışmada dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı kabul etti ve başarılarından dolayı tebrik ederek, plaket ve hediyelerini takdim etti.

 

Şube Müdürü Murat Yavuz ile özel eğitim okullarımızın müdürleriyle öğretmen ve velilerin de bulunduğu kabulde konuşan Müdür Tosunoğlu; öğrencilerin milli ve manevi duygularını yansıtan bu anlamlı eserlerin, özel çocukların kaliteli bir özel eğitimle geldikleri noktayı ve neleri başarabileceklerini göstermesi bakımından mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

 

Tosunoğlu, çocukların eğitiminde, özel gayret ve hassasiyet gösteren tüm yönetici ve öğretmenlerle ailelere de teşekkür etti.

 

"İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu resim yarışmasında değerlendirme sonucu ilk üç şöyle oluştu:

 

Birinci, Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe 5. Sınıf öğrencisi Yaşar Gülpınar, ikinci Eynesil İşitme Engelliler Ortaokulu 2. sınıf öğrencisi Sudenur Küçük, üçüncü ise, Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu 9. sınıf öğrencisi Canan Çeliktaş.