TİRDEF’te Demirel yeniden aday Başkanlık için aday sayısı üçe çıktı

TİRDEF’te Demirel yeniden aday Başkanlık için aday sayısı üçe çıktı

TİRDEF’te Demirel yeniden aday Başkanlık için aday sayısı üçe çıktı

 

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF), 23 Ocak 2022’de yapılacak olağan genel kurul ile ilgili hazırlıklarını sürdürürken; genel başkanlık için aday olacak isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

 

Bilindiği üzere, TİRDEF’te yeni dönemde genel başkanlık için adaylığını açıklayan isimler Belen Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Zeytinburnu Tirebolular Derneği temsilcisi Necati Yılmaz olmuştu.

 

Yeni kongrede daha önceden aday olmayacağını açıklayan mevcut Genel Başkan Necdet Demirel, görülen lüzum ve gelen talepler üzerine tekrar aday olacağını açıkladı.

 

Son 4 yıldır TİRDEF’te genel başkanlık başarıyla görevini yürüten Demirel, amacının Tirebolu ve TİRDEF markasının değerini daha üst noktalara taşımak olduğunu belirterek, 23 Ocak 2022’de yapılacak kongrede genel başkanlığa aday olacağını ve çalışmalarını da bu yönde yaptığını kaydetti.

 

Tirebolu Dernekler Federasyonu 2008 yılında Kuzgun, Belen, Işıklı, Kovanpınar köy dernekleri ile Tirebolu Çevre Derneği ve Kadıköy Tirebolular Derneği tarafından İstanbul’da kurulmuştu. Şu ana kadar 21 derneğin üye olduğu federasyon geçtiğimiz günlerde 10. Tirebolu Kültür ve Sanat Günlerini yaparak kendini ispat etmişti.