Bilgin Erdem güven tazeledi

Bilgin Erdem güven tazeledi

Bilgin Erdem güven tazeledi

 

Giresun Müteahhitler Dayanışma Derneği Başkanı Bilgin Erdem, hafta sonu yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu gerçekleştiren ve hafta sonu da ilk genel kurulunu yapan Giresun Müteahhitler Dayanışma Derneğinde Bilgin Erdem yeniden başkanlığa seçildi.

 

Genel kurulda bir konuşma yapan Erdem, “Şehrin imarında, sosyal alanların artırılmasına yönelik yapılacak imalat ve projeleri destekleyerek sektör içinde iş gücüne katkı sağlıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve ilgili devlet kurumlarıyla işbirliği alanlarımızı genişletmek için çalışmalara başlanmıştır” dedi.

 

Erdem, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Giresun’da inşaat sektörünün saygın firmalarıyla bir çatı altında toplanarak oluşturduğumuz birlik ile şehrin imarına yönelik çalışmalara belediye ve çevre şehircilik bünyesinde katkıda bulunmaktayız. Şehrin imarında, sosyal alanların artırılmasına yönelik yapılacak imalat ve projeleri destekleyerek sektör içinde iş gücüne katkı sağlıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve ilgili devlet kurumlarıyla işbirliği alanlarımızı genişletmek için çalışmalara başlanmıştır. Sektörümüzde oluşan problemlere yönelik çözüm yolları bulabilecek bir yapıyı oluşturmak ve bu sorunlara çözümler üretmek mevcut Pazar içinde sektör temsilcilerimizin hak ve çıkarlarını koruyup Giresun’umuzun çevre illere karşı rekabet gücünü artırarak, sektör temsilcileri arasında işbirliğini sağlayıp, ahlaki ilkeler ve iş etiği çerçevesinde topluma, sektöre ve hepimizin sermayesi olan ilimize faydalı olmayı hedefliyoruz.”