İyi Parti’de Bektaş güven tazeledi

İyi Parti’de Bektaş güven tazeledi

İyi Parti’de Bektaş güven tazeledi

 

İYİ Parti Tirebolu İlçe Teşkilatı’nın 3’üncü olağan kongresinde tek listeyle girilen seçimlerde mevcut başkan Erdinç Bektaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ile GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu, İYİ Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, İYİ Parti İl Sekreteri Ali Ocak ve çok sayıda ilçe başkanıyla partili üyeler katıldı.

 

Yapılan konuşmalarda, İYİ Parti’nin; Genel Başkan Meral Akşener’in önderliğinde adım adım iktidara yürüdüğü ve önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakı adayının kazanacağı yönünde ifadeler kullanıldı. Seçimlerde ilçe başkanlığı ve il delegeliği için oylar kullanılırken mevcut başkan Bektaş, kullanılan oyların tamamını alarak bir kez daha İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı seçildi. E

 

Erdinç Bektaş başkanlığındaki İYİ Parti Tirebolu İlçe Teşkilatı’nda 22 kişiden oluşan yönetim kurulu asil üyeliklerine de şu isimler girdi:

 

Zeliha Kanber, Refik Salim Yılmaz, Gülden Akkaya, Ahmet Yanıkömer, Dilek Metin Çöl, Aslıhan Çakoğlu Özüpek, Mehmet Odabaş, Alparslan Kul, Mehmet Şeker, Hülya Karaca, Rezan Naipoğlu, Tolga Tuğrul, Kemal Açar, Mehmet Yıldırım Durmuşkaya, Ahmet Tarık Habiboğlu, Hasan Hüseyin Çiçek, Mehmet Cebeci, Abdullah Aydın, Mehmet Yetimoğlu, Erol Topal, Muzaffer Arslan ve Ömer Gök.