Kotan kırsaldaki şehit ailelerini unutmuyor

Kotan kırsaldaki şehit ailelerini unutmuyor

Kotan kırsaldaki şehit ailelerini unutmuyor

 

Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, kırsal kesimlerde yaşamlarını sürdüren şehit ailelerini ve gazileri yalnız bırakmıyor. Her fırsat bulduğunda köylerde oturan şehit ailelerini ziyaret eden ve onlara devletin her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Kaymakam Kotan’ın, bu hassasiyeti, hem kamuoyunda ve hem de şehit aileleri arasında büyük memnunluk yaratıyor.

 

Son olarak Eymür Köyünde oturan şehit Muzaffer Köse’nin babası Mehmet Köse’yi, Kayalar Köyünde ikamet eden şehit Ahmet Kanbur’un annesi Zekiye Kanbur’u ve Şenyuva Köyünde oturan şehit Ali Kandemir’in annesi Hatice Kandemir’i evlerinde ziyaret eden Kaymakam Kotan, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, istek ve ihtiyaçları konusunda aile fertlerinden bilgi aldı.

 

Şehit ailelerine ve gazilere, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlatan Kaymakam Kotan, bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirterek, devletin şefkatini onlardan hiçbir zaman esirgemeyeceklerini söyledi.

 

Özellikle ücra köylerde oturan şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve onların dertleriyle dertlenen Kaymakam Kotan’ın, son olarak 3 ayrı köye yaptığı ziyarete; İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu ile İlçe Jandarma Komutanı Tolga Karagöz ve SYDV Müdürü Serdar Budakoğlu da eşlik ederken; devleti yanlarında gören şehit aileleri ve gaziler, bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar.