Bektaşoğlu’na Önemli Görev

Bektaşoğlu’na Önemli Görev

İyi Parti'nin önceki dönem Giresun İl Başkanlığı görevini sürdürürken istifa eden İsmail Bektaşoğlu, partinin Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun onayıyla önemli bir göreve getirildi. Bektaşoğlu, İyi Parti'nin 9. bölge il koordinatör yardımcılığına atanarak, partinin stratejik görevlerinden birine getirildi.

İyi Parti'nin Ardahan, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Rize illerini kapsayan 9. bölge koordinatörlüğü görevini sürdüren Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ve bölge koordinatör yardımcılığını yürüten Barbaros Mahiroğlu'nun yanı sıra Bektaşoğlu, bu önemli görevi üstlenen isimler arasında yer aldı. Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, "Partimizin ve Genel Başkanımızın yanındayız. Aldığımız sorumluluğun farkındayız, halkımızın ve teşkilatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bektaşoğlu'nun yeni görevi, İyi Parti'nin bölgesel düzeydeki stratejik planlamalarında önemli bir rol üstlenmesi bakımından büyük bir öneme sahip. Partinin bölgesel koordinasyonunu sağlamak üzere atanan Bektaşoğlu'nun liderliğindeki ekip, partinin etkinliğini artırmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.