İhtiyaç sahiplerine destek sürüyor

İhtiyaç sahiplerine destek sürüyor

İhtiyaç sahiplerine destek sürüyor

 

Giresun Belediyesi, yıl boyunca yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, hasta ve düşkünlere yönelik sosyal desteğini ramazan ayında da sürdürdü ve yaklaşık 3 bin ihtiyaç sahibine yardım kolisi dağıttı.

 

Giresun Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından içerisinde temel gıda ürünlerinin yer aldığı yardım kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediliyor.

 

Şehir genelinde yapılan sosyal incelemeler sonucunda tespit edilen ve yardım talebinde bulunan vatandaşlara şu ana kadar 3 bine yakın yardım kolisinin dağıtımı yapılırken, ramazan sonuna kadar belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtımların devam edeceği kaydedildi.

 

Öte yandan, ramazan ayı boyunca belediye tarafından her akşam farklı mahallede yüzlerce kişinin katıldığı gönül iftarları sofraları kurulurken, aynı zamanda Belediye Aşevi tarafından da ihtiyaç sahibi 300 ihtiyaç sahibi vatandaşa ücretsiz sıcak yemek ulaştırılıyor.

 

“BİZİM ŞEHRİMİZDE RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR”

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik hizmetleriyle de örnek çalışmalara gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

 

“Ramazan ayında da bunun yansımalarının en güzel şekilde görüyoruz. Elimizden geldiğince ve imkanlarımız çerçevesinde dar gelirli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bizim şehrimizde Ramazan dayanışmadır, paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Ramazan ayında da her alanda dayanışmaya, birlik olmaya devam ediyoruz.”