CHP’li Nazlıaka’ya yoğun ilgi

CHP’li Nazlıaka’ya yoğun ilgi

CHP’li Nazlıaka’ya yoğun ilgi

 

Tirebolu’da bir dizi etkinlikte CHP’li kadınlarla buluşan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya, ilçede yoğun ilgi gösterildi. CHP Tirebolu İlçe Başkanı Fatma İyice Öztürk, beraberinde kalabalık bir heyetle ilçeye gelen Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka ve ekibi için sosyal medya üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı.

Tirebolu’da Kadınlar Kooperatifi’nin açılışına katılan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka heyetle birlikte ilçede faaliyet gösteren Altun Gıda’yı ziyaret ederek, işletme sahibi İbrahim Paltun ile görüştüler. İşletme sahibi Paltun, CHP heyetine fındıkla ilgili bilgiler aktarırken, fındığın sorularıyla ilgili karşılıklı fikir alış-verişinde bulundu. CHP’li kadınlardan oluşan kalabalık, daha sonra fındık bahçesinde çalışan işçilerle de bir araya gelerek, fındıkla ilgili sıkıntılar üzerinde durdular.

 

Tirebolu’da son olarak ilçeye girişimci kadınlar tarafından kurulan Kozbaşı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin resmi açılışını yapan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka ve Genel Başkan Yardımcısı Füsun Sönmez’i burada kalabalık bir heyet karşıladı. İlçede kurulan Kadınlar Kooperatifi’nin Tirebolu’ya hayırlı olmasını dileyen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka ve yardımcısı Sönmez’e büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.

 

CHP’lilerden oluşan heyetin Tirebolu’yu ziyaret etmesinden büyük memnunluk duyduklarını ifade eden İlçe Başkanı İyice, partilerinin Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka ve beraberindeki heyete teşekkür etti.