Giresun Federasyonunda yeni yönetim belli oldu

Giresun Federasyonunda yeni yönetim belli oldu

Giresun Federasyonunda yeni yönetim belli oldu

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu genel kurulunu yapan Giresun Federasyonunun yeni yönetim kurulu da belli oldu.

 

Yeniden başkan seçilen Muhterem Memiş başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Giresun merkez ve ilçelerinden giren 24 kişilik liste de şu isimler yer alıyor:

 

Sebahattin Kayas, Hüseyin Koca, Ali Alim, Sezgin Karataş, Sinan Karaveli, Sebahattin Destek, Kemal Küçükaydın, Mustafa Harmanşa, Ziya Yılmaz, Adem Bayram, Zafer Tahmaz, Yeliz Gülmüş, Yunus Acar, Coşkun Çalık, Taner Şener Güneş, Gürbüz Ekinci, Orhan Koç, Ömer Özkaya, Yalçın Kayaböber, Adem Telli, Ramazan Ekizoğlu, Mehmet Sevindik, Enes Şenlikoğlu, Hakan Cebbar, denetim Kurulu da Veysel Ekmen, Faruk Aydın, Muhiddin Çelik’ten oluştu. Yeni yönetim kurulunda görev dağılımı da ilk toplantıda yapılacak. 

 

Seçim sonrası Başkan Memiş yaptığı açıklamada, “Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'muzun 5. Olağan Kongresi’nde şahsıma ve ekip arkadaşlarıma yeniden yetki veren genel kurulumuza, delegelerimize, derneklerimiz ve ilçe federasyonlarımızın başkanlarına, kadın ve gençlik kollarımıza, destek veren, katılan veya güzel dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte federasyonumuz, Giresunluların bir temsilcisi olarak değerlerimizi yaşatmaya, hemşehrilerimizin yardımlaşma ve dayanışmasına katkıda bulunmaya devam edecek; yeni projeler ve etkinlikler düzenleyerek genç nesillerimize vatan sevgisi aşılamak ve bir kültür mensubiyeti oluşturmak için var gücüyle çalışacaktır” dedi.