Üçkalespor resmen kuruldu

Üçkalespor resmen kuruldu

Üçkalespor resmen kuruldu

 

Tirebolu Üçkalespor Kulübü resmen kuruldu. Kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu ile tüm resmi yazışmaları yaparken, TFF’den kulüp onayını aldı ve faaliyetlerine start verdi.

 

Tirebolu Üçkale Spor Kulübü Başkanı ve Türk-İş Güvenlik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Palak açıklamalarda bulundu.

 

“TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİP, ÇALIŞMA ALANLARI YARATACAĞIZ”

 

Palak, “Üç Kalespor kulüp başkanı olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporsal ve sosyal anlamda gelişimleri tamamlamak için uğraş vereceğiz. Aynı zamanda Futbol takımı olarak hedefimiz profesyonel liglerde mücadele vermektir. Bunun için tam anlamıyla çalışıyor ve mücadele veriyoruz. Bizler amatör anlamda tüm Giresun takımlarına daha sonra ülkemize örnek olmanın gayreti içindeyiz. TFF resmi olarak kulübümüzü onaylamış bulunmakta. Bundan sonraki çalışmalarımız tesisleşme ve sporcuların eğitim alabileceği alanlar yaratabilmek adına olacaktır. Tüm destek olan yöneticilerimize ve özellikle başından sonuna mücadele eden antrenörümüz Tayfun Aydın’a teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.