U-11 takımı mücadele etti sonunu getiremedi : 3-2

U-11 takımı mücadele etti sonunu getiremedi : 3-2

Tireboluspor alt yapı liglerinde sezonu iki ikincilik ile tamamladı

Giresun U 11 Liginde önemli bir başarıya imza atarak finale kalan ve büyük finalde Giresunspor’un bir kez daha rakibi olan Tireboluspor 11 Takımı, güçlü rakibiyle başa baş mücadele etti, ancak hakem faktörü yüzünden birincilik kupasına uzanamadı.

Giresun Merkez 75. Yıl Stadı’nda 16 Haziran Pazar günü saat 14’te il şampiyonluğu için güçlü rakibi Giresunspor ile karşılaşan antrenörler İbrahim Keskin ve Muhammet Bektaş yönetimindeki Tirebolu U 11 Takımı, çok iyi mücadele verdiği müsabakada 3’ncü dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Sahaya “Emirhan – Samet, İbrahim, Kuzey, Hamza, Bedirhan, Bünyamin ve Anıl”dan oluşan ideal kadrosuyla çıkan Mavi-Beyazlı Minikler, maçın 15’nci dakikasında Kuzey’in kafa golüyle beraberliği sağladılar. Bu golden 2 dakika sonra hakem Murat Can Onuk’un kurdurduğu baraj hatası sonucu bir kez daha yenik duruma düşen Tirebolu U 11 Takımı, devre biterken kaptan Bünyamin’in golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı karşılıklı gollerle 2-2 kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Giresunsporlu Minikler, hakem Onuk’un es geçtiği hatası sonucu bir kez daha öne geçti ve skor 3-2 oldu. Bundan sonraki dakikaları büyük heyecan ve çekişme içinde geçen maçta başka gol olmadı ve Giresunspor U 12’den sonra, U 11’de de galip gelerek, il şampiyonluğuna ulaştı.

Maçtan sonra kupa ve madalya töreni yapıldı. Giresunspor’a birincilik ve Tireboluspor’a da ikincilik kupası ASKF Başkanı Sinan Işık tarafından verildi. Altyapıda güzel sonuçlara imza atan Tirebolusporlu minikleri ve teknik heyeti tebrik eden kulüp başkanı Adem Kemal, U 11 ve U 12 takımı oyuncularına prim verip, Mustafa Meşe’nin lokantasında tüm ekibe pide ziyafeti çekti.