Halkın sorun ve sıkıntıları dinleniyor

Halkın sorun ve sıkıntıları dinleniyor

Halkın sorun ve sıkıntıları dinleniyor

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, Açık Kapı Şube Müdürlüğünde vatandaşlarla buluşarak taleplilerini dinledi.

 

Vali Ünlü, daha geniş kitlelere ulaşmak, vatandaşların talep, şikâyet ve önerilerini doğrudan almak, toplumun tüm kesimlerini bizzat dinlemek amacıyla Açık Kapı Şube Müdürlüğünde ‘Halk Günü’ toplantısı yaptı.

 

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Açık Kapı Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen toplantıda; Vali Yardımcısı Muhammet Çiftçi, Açık Kapı Şube Müdürü Gamze Bekteş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emine Başuslu da hazır bulundu.

 

Vali Ünlü, Açık Kapı Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunan vatandaşlarla, ilgili kurum amirlerinin de katılımıyla birebir görüşme yaptı.

 

Kendisine iletilen talepleri karşılamak ve çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti, ilgili kurumlarla birlikte göstereceklerini belirten Vali Ünlü, taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin başlatılması hususunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

 

Kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Vali Ünlü, bu toplantılar sayesinde, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelinerek talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenildiğini belirtti.

 

Vali Ünlü, kendisine aktarılan tüm konulara imkânlar ve mevzuatlar çerçevesinde en uygun çözümlerin bulunmaya çalışıldığını söyledi.

 

Toplantıya katılan vatandaşlar da bu ve buna benzer toplantılar düzenlediği ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Vali Ünlü, toplantı sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Başımızın üstünde yeriniz var” diyerek  “Her zaman vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kuran, çözüm odaklı bir yaklaşım içindeyiz. Bugünkü halk günü toplantımızda da değerli hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini dinledik, önerilerini not aldık” ifadelerini kullandı.