Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor

Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor

Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor!

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından bu yıl 33. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında Giresunlu yüzücü Heves Bozbağ, kendi yaş kategorisinde 14’üncü oldu. Bozbağ, ‘iki kıta bir yarış’ hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını dile getirdi.

 

33. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl da dünyanın her yerinden, her yaştan sporcuyu İstanbul Boğazı'nda bir araya getirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun startını verdiği yarışa 55 ülkeden yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin 465 yüzücü katıldı.

 

İstanbul Boğazı’nda Kanlıca İskelesinde başlayıp Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkında sona eren yaklaşık 6.5 kilometrelik parkurdaki yarışa katılan Giresunlu yüzücü Heves Bozbağ da kendi yaş kategorisinde 56 dakikalık derecesiyle 14’üncü oldu.

 

İstanbul Boğazı'nı geçmenin çok güzel bir duygu olduğunu ve hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığı dile getiren Bozbağ, başta ailesi olmak üzere kendisine destek olan herkese teşekkür etti.