Gurbetçilerden Hatıra Ormanı

Gurbetçilerden Hatıra Ormanı

Gurbetçilerden Hatıra Ormanı

 

İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren ve TİRDEF üyesi de olan Sultanbeyli Tirebolu Kültür Derneği, yeşil çevre ve yaşanabilir bir doğa için ilçede oluşturduğu Hatıra Ormanı’na, geride bıraktığımız günlerde 210 adet fıstık çamı fidanı dikti.

 

Dernek Başkanı Durmuş Şenel’in organizesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde, 210 adet fıstık çamı fidanı toprakla buluşturulurken; Hatıra Ormanı’ndaki boşluk alanlara dikilen fidanlara, katılımcıların belirlediği isimlerin etiketleri asıldı. Tireboluluların yoğun olarak yaşadığı bir semt olan Sultanbeyli’ye böyle bir eserin kazandırılması, büyük memnunluk yaratırken; dernek başkanı Şenel de, sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı yayınladı.

 

Sultanbeyli Tirebolu Kültür Derneği Başkanı Şenel, söz konusu Hatıra Ormanı’nın oluşmasında büyük katkıları olan başta Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü olmak üzere, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’ya, Orman 1. Bölge Müdürü Yusuf Şahin ile yardımcısı İlyas Özdemir’e, Sancaktepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerine ve Dahi Reklam sahibi Ahmet Savaş’a; dernek yönetim kurulu adına teşekkür ederken; bu konuda emeği geçen herkesi yürekten kutladığını söyledi.