Giresun Barosu’ndan geleneksel balo

Giresun Barosu’ndan geleneksel balo

Giresun Barosu’ndan geleneksel balo

 

Giresun Barosunun Geleneksel Avukatlar Balosu Giresun La Quinta by Wyndham Otelinde gerçekleştirildi.

 

Baloya avukatlar, stajyer avukatlar, baro personelleri ve ailelerinin yanı sıra Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Barosu yönetim kurulunun daveti üzerine 25 yıl baro başkanlığı yapmış rahmetli Av. Ahmet Ersöz’ün eşi Aysın Ersöz ve kızı ile Giresun Barosu TBB Delegeleri Şükrü Kocuk ile Tezcan Sürücü katıldı.

 

Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir, yaptığı konuşmanın ardından meslekte 25. yılını tamamlamış avukatlara plaketlerini verdi. Baloda Giresun Barosunun düzenlediği avukat spor oyunlarında dereceye giren avukatlara da ödülleri verildi.

 

Balo pastasını en kıdemli avukat olan Mehmet Turan ile yine baloda bulunan ruhsatını en yeni almış avukat Nurhan Günaydın birlikte kestiler. Yılın şanslı avukatı çekilişini kazanan Mehmet Turan’a hediyesini Yalçın Alaca verdi.

 

Ses ve sahne sanatçısı Görkem’in sahne aldığı gecede Giresun Barosu avukatları mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar.

 

MESLEKTE 25 YILLIK KIDEMİ DOLDURAN AVUKATLARA PLAKET

 

Bu arada Giresun La Quinta by Wyndham Otelde düzenlenen Giresun Barosu Geleneksel Avukatlar Balosunda Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir meslekte 25. yılını tamamlamış olan; Giresun Belediyesi Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile Şükrü Kocuk, Yıldız Aktan, Nergiz Özdemir, Serkan Özdemir, İbrahim Topal, Caner Yücesan, Orhan Tozlu ve Cemal Kayiş’e plaketlerini verdi.

 

AVUKAT SPOR OYUNLARINDA DERECEYE GİRENLERİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Giresun Barosunca 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinlikleri kapsamında 7 dalda düzenlemiş olan turnuvalardadereceye girenleri de ödülleri düzenlenen baloda verildi.

 

Giresun Barosu Voleybol Turnuvası Şampiyonu Sinan Bayram, İlyas Palak, Mücahit Yılmaz, Onur Salih Gürer, Demet Avcı ve Hazal Yaramış’tan oluşan takıma şampiyonluk kupası ve madalyalarını Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Barosu Basketbol Turnuvası Şampiyonu Oğuz Kaan Zıvalı, Onur Salih Gürer’e şampiyonluk kupası ve madalyalarını Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu verdi.

 

Giresun Barosu Masa Tenisi Turnuvasında ikinci olan Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir’e madalyasını önceki dönem baro başkanlarından vefat eden Baro Başkanı Ahmet Ersöz’ün eşi Aysın Ersöz, Giresun Barosu Dart Turnuvasında birinci olan Hami Öztürk ve üçüncü olan Onur Salih Gürer’e madalyalarını Giresun Barosu Başkan Yardımcısı Uğur Aksu, Giresun Barosu Tavla Turnuvasında birinci olan Salih Başustaoğlu ve ikinci olan Mertcan Pay’a madalyalarını Giresun Barosu Saymanı İlknur Civelekoğlu, Giresun Barosu Satranç Turnuvasında birinci olan Yusuf Uzun ve ikinci olan Deniz Düdükcü’ye madalyalarını Giresun Barosu TBB Delegesi Şükrü Kocuk, Giresun Barosu Eşli Okey Turnuvası şampiyonları Onur Salih Gürer ve Baro Personeli Murat Öksüz’e madalyalarını Giresun Barosu TBB Delegesi Tezcan Sürücü,  Runkerasus Giresun Maratonunda Giresun Barosu adına yarışıp 10 kilometrede şampiyon olan Tuba Şenel’e plaketini Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir verdi.