CHP’li başkanlardan belediye destek

CHP’li başkanlardan belediye destek

CHP’li başkanlardan belediye destek

 

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde görev yapan CHP’li belediye başkanları ile bazı il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan bir heyet, Tirebolu Belediyesi’ne sorun tespiti ziyaretinde bulundu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel girişimleri sonucu gerçekleşen ziyarete; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve İBB Başkan Danışmanı Baki Aydöner ile CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu ve CHP’li bazı ilçe başkanları da katıldı.

 

Tirebolu Belediye Başkanvekili Kazım Tarakçı ile Başkan Yardımcıları Temel Cırıt, Atilla Aydın, Mustafa Şenel ve CHP Tirebolu İlçe Başkanı Fatma İyice’nin de hazır bulunduğu ziyarette, ilçenin ve Tirebolu Belediyesi’nin sorunları masaya yatırıldı.

 

Tirebolu Belediyesi Başkanvekili Tarakçı ile ekibi, İstanbul’dan gelen başkanlara ilçenin ve belediyenin mevcut sorunlarını detaylı olarak aktarırken; başta İBB Belediye Başkanı İmamoğlu olmak üzere kendilerinden destek beklediklerini ifade etti.

 

İlçeyi ziyaret eden CHP’li belediye başkanları, Tirebolu’nun ve belediyenin sorunlarını çözümü noktasında ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtirlerken; Tirebolu Belediyesi yetkilileri, başkanları Burhan Takır nezdinde tüm konuklara teşekkürlerini ilettiler.