CHP Grup toplantısı bugün Giresun’da

CHP Grup toplantısı bugün Giresun’da

CHP Grup toplantısı bugün Giresun’da

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Giresun’a geliyor. Kılıçdaroğlu Giresun’da gerçekleşecek partisinin TBMM grup toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu’nun özellikle fındık konusuna geniş yer vereceği ve toplantının ardından üreticilerle buluşacağı belirtiliyor.

 

Yaz boyunca grup toplantılarını her hafta başka bir ilde yapma kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü durağı Giresun olacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye’ye Giresun’dan seslenecek.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu da yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her salı günü gerçekleştirilen parti grup toplantılarının bugün Kılıçdaroğlu başkanlığında Giresun’da yapılacağını bildirdi.

 

Uzunalioğlu, “Tüm Türkiye’nin gözü Giresun’da olacak” diyerek, CHP grup toplantısının yarın saat 13.30’da Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan restoranda gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

Gerçekleştirdikleri saha çalışması ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini değerlendiren Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise, Giresun belgeseli hazırlayacak notlar aldıklarını söyledi.

 

20 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı tarafından Giresun’un sorunlarının çözülmediğine tanık olduklarını ifade eden Milletvekili Durmaz, “Karadeniz illerinin tamamında duble yolu kuzey ve güneye bağlayan bir aksın olduğunu ama Giresun’un bundan esirgendiğini gördük. Ama buna rağmen Giresunlu bugüne kadar iktidar partisini hep memnun etmiş. Ama artık düşünme ve karar verme noktasında iktidar partisinden umudunu kestiğine şahit olduk. Giresunlular, her ne istedilerse verdik ama bu kadar sorunlar yumağı içerisinde, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken sorunların ortada olmasının düzgün olmadığı yönündeki düşüncelerini paylaştılar” şeklinde konuştu.