Kazım Karabekir’de bilim fuarı

Kazım Karabekir’de bilim fuarı

Kazım Karabekir’de bilim fuarı

 

Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu’nda bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında öğrencilerin yıl içinde okulda yapmış oldukları birbirinden güzel projeler, büyük bir beğeniyle izlendi.

 

Bilim fuarının açılışına; İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile Belediye Başkanı Burhan Takır, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Burak Yılmaz ve ilçe protokolünün diğer üyeleri de katıldı. Okul Müdürü Nail Vuruşan ile tüm öğretmenlerin de hazır bulunduğu fuarda, protokol üyeleriyle birlikte projeleri tek tek inceleyen Kaymakam Kotan, öğrencilerden projeler hakkında bilgiler alırken; bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, etkinlik tabanlı eğitimde önemli yeri olan bilim fuarının Kazım Karabekir ve milli eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

 

Fuarda bir konuşma yapan ve protokol üyelerine seslenen okul müdürü Vuruşan, bu yıl 7’ncisini düzenledikleri bilim fuarına katılanlara teşekkür etti ve proje yürütücüsü Yıldırım Albayrak öğretmen ile danışman öğretmenleri ve öğrencileri de kutladığını söyledi.