Bektaşoğlu farklı kazandı

Bektaşoğlu farklı kazandı

Bektaşoğlu farklı kazandı

 

İyi Parti Giresun 3’üncü Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa İsmail Bektaşoğlu seçildi.

 

Hafta sonu yapılan ve İsmail Bektaşoğlu, Kamil Tokul ve Müjdat Bayraktar'ın yarıştığı kongrede, İYİ Parti Giresun İl Başkanlığına Bektaşoğlu seçildi.

 

Divan başkanlığını İyi Parti genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak’ın yaptığı seçimde 643 delegenin 558’i oy kullandı.

 

Delegelerin 362'sinin oyunu alan İsmail Bektaşoğlu açık ara başkan seçilirken, Kamil Tokul 188 oy, Müjdat Bayraktar da 4 oy aldı, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

 

“BİZ HEP BİRİZ, BÖYLE OLACAK”

 

Başkan seçildikten sonra, “Tüm dava arkadaşlarıma ve tüm halkıma, milletime şunu söylemek istiyorum. Bu kongrenin, kazananı ve kaybedeni yok. Bu böyle biline. Biz hep biriz, her daim de, böyle olacak” diye konuşan İsmail Bektaşoğlu’nun yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

 

Halit Atmaca, Yunis Meral, Hasan Kahraman, Safiye Tonyalıoğlu, İbrahim Karaca, Hakan Resuloğlu, İbrahim Akgün, Arife Usta, Fatma Karaibrahim Canik, Hatice Aydoğan, Murat Tahmaz, Erdal Ceyran, Necmi Hamurcu, Bahri Çakır, Yüksel Bozat, Selçuk Turan, İhsan İncekara, Salih Durmuş, Ertuğrul Genç, Aynur Yahşi, Yakup Eser, Yaşar Genç, Nuray Akyazıcı, Nevzat Özkaya, Nuran Tığlı, Ömer Odabaş, Turan Özdemir, Sebahattin Yılmaz, Harun Tekin, Şükran Bozailoğlu, Metin Karadeniz, Servet Bozoğlu, Şevket Dizdar, Metin Turgut, Aynur Ayhan, Murat Cömert, Hakan Umar, Naci Ceylan, Mustafa Aslan, Fatma Karakaya.