Bayrak: “Tüm derdim Tirebolu”

Bayrak: “Tüm derdim Tirebolu”

Bayrak: “Tüm derdim Tirebolu”

Adalet ve Kalkınma Partisinden Tirebolu Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Sedat Murat Bayrak’ın adaylık yolunda mesafe katettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre 18 Kasım Pazar günü yapılan temayül yoklamasında Tirebolu’dan birinci çıkan Bayrak, hedefinin ve amacının Giresun’un saklı bir turizm mücevheri olan Tirebolu’nun markalaştırılması ve küllerinden ayağa kaldırılması olduğunu söyledi.

Bayrak, yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızın teveccühüne teşekkür ediyorum ama bu bir başlangıç ve adaylık için tam belirleyici değil. Önümüzde kamuoyu yoklamaları, anketler, çok yönlü incelemeler, alt kademe ve üst kademe soruşturmalar olacak ki bu da partimizin konuya ne kadar hassasiyetle ve ehemmiyetle yaklaştığının göstergesidir. Mücadele yeni başlıyor, saygıyla, sevgiyle, deneyimle, şimdiye kadar yaptıklarım ve yapacaklarımla tüm tecrübem ve tüm gücümle sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğim. Bir kuruş kaynak dahi gerektirmeden Tirebolu’ya kazanç sağlayacak birçok projem var. Tüm derdim Tirebolu ve Giresun, ben bu yola kendimi vakfettim” dedi.