Başkan Yakar Ankara’da temaslar gerçekleştirdi

Başkan Yakar Ankara’da temaslar gerçekleştirdi

Başkan Yakar Ankara’da temaslar gerçekleştirdi

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ile birlikte Ankara’da temas ve ziyaretlerde bulunan Başkan Yakar, ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Bulancak’a yapılacak hizmet ve yatırımlar konularında destek isteyerek istişarelerde bulundular.  Ziyarete Milletvekilleri; Nazım Elmas ve Ali Temür’de eşlik ettiler.

Ziyaretin son derece olumlu ve samimi bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Başkan Yakar, “Sayın Bakanımıza kabinedeki görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bizi kabullerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yakar, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak bey ile ilçemizde yapımı gerçekleşecek olan Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Salonu Başta olmak üzere birçok yatırım ve projemiz için görüşeceğiz ve yine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ile ilçemizde yapacağımız çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulunacağız” diye konuştu.