Giresun’un elektrik sorunları ve talepleri değerlendirildi

Giresun’un elektrik sorunları ve talepleri değerlendirildi

Giresun’un elektrik sorunları ve talepleri değerlendirildi

 

 

Giresun Valisi Enver Ünlü ve AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir başkanlığında ilçelerden gelen talepler ve yaşanan elektrik sorunları istişare edildi.

 

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali Ünlü ve Kandemir haricinde, Giresun Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Kenan Tatlı,  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Şirket Müdür Yardımcısı Emre Aydın, Regülasyon ve Yatırım Direktörü Ali Rıza Dinç, Operasyon Direktörü Doğanay Özbay ve Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Özkan Kara da katıldı.

 

İlçelerden gelen taleplerin değerlendirilmesi,  yaşanan elektrik sorunlarının çözümü ve yatırım programları hakkında istişare ve değerlendirme şeklinde geçen toplantının ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe teşkilatlarıyla ve muhtarlarla gerçekleştirdikleri toplantılarda elde edilen bilgiler ışığında AKSA şirket yetkilileriyle de bir araya gelip sorunların çözümünü ele aldıklarını belirtti.

 

Giresun’un gelişimi ve sorunlarının giderilmesi adına çalıştıklarını kaydeden Tatlı, “Vatandaşlarımızın refahı, ilimizin gelişimi için sık sık hem ilçe teşkilatlarıyla hem de muhtarlarla istişarelerde bulunup, gerekli hizmetin ve yatırımın gelmesi için kurumlarımızla toplantılar yapmaya devam edeceğiz. Toplantıya ev sahipliği yapan Giresun Valimiz Enver Ünlü’ye, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir ve AKSA yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.