Doğankent hastanesi ihaleye çıkıyor

Doğankent hastanesi ihaleye çıkıyor

Doğankent hastanesi ihaleye çıkıyor

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Milletvekili Cemal Öztürk ve Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

 

Sağlık Bakanı Koca, ziyarette 2022 yılında yapımı planlanan Piraziz ve Doğankent devlet hastanelerinin kısa bir zaman içerisinde ihale edileceği bilgisini verdi.

 

Ziyaretin ardından bir açıklamada bulunan Milletvekili Kadir Aydın, “Sayın Bakanımız, Doğankent ilçemizde yapımı planlanan hastanenin yaklaşık maliyet değerinin belirlendiği ve çok kısa sürede ihale edileceği müjdesini bizlerle paylaştı. Aynı zamanda yapım işi İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen ve 2022 yılında yapımı planlanan Piraziz Devlet Hastanesi ile ilgili yaklaşık maliyet çalışmalarının son noktaya geldiği ve çok yakın zamanda ihale edileceği bilgisini sayın bakanımız bizlerle paylaşmıştır. Kura döneminde uzman hekimlerle ilgili mezun sayısı doğrultusunda ihtiyaç duyulan hekimlerin ilimize atanmasıyla ilgili çalışmayı yürüttüklerini beyan etmişlerdir. Sayın bakanımıza nazik misafirperverliği ve ilimiz ile ilgili konulara gösterdiği yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.