Tirebolu’ya Vietnamlı gelin geliyor

 Tirebolu’ya Vietnamlı gelin geliyor

Vietnamlı kuaför Yachi Fon, kilometrelerce uzaklarda gönlünü kaptırdığı Tirebolulu meslektaşı Ali Can Abanoz ile yakında düğün yapıp evlenecek.

Bir süre önce internet üzerinden tanışan ve aralarında sıcak diyaloglar kuran Vietnamlı kuaför Yachi Fon (38) ile Tirebolulu berber Ali Can Abanoz (39), birbirlerine aşık oldular. İki aşık, birbirlerine olan sevgilerini her geçen gün daha da ilerleterek, bir araya geldiler ve Türkiye’de nişan yaptılar. İki meslektaşın dillere destan olan aşkı, erkek tarafı olan Türkiye’de ve dolayısıyla Tirebolu’da gündem yaratırken; her iki taraf da evlilik hazırlığı yapmaya başladı.

Tirebolulu berber Abanoz, aslen Vietnamlı olan ve Tayvan’da yaşayan meslektaşı Yachi Fon ile tanışmaktan ve bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Aşkın gözü kör olsun. Biz, birbirimizi o kadar çok sevdik ki, bu yüzden hayatımızı birleştirmeye karar verdik. Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yaptık, şimdi sıra düğüne geldi. Vizesi dolduğu için Tayvan’a giden Yachi ile Türkiye’ye döndükten sonra evleneceğiz ve aynı mesleği icra eden iki aşık birlikte iş hayatına Türkiye’de devam edeceğiz” dedi.