Başkan Şenlikoğlu Hastalara Moral Oldu

Başkan Şenlikoğlu Hastalara Moral Oldu

Başkan Şenlikoğlu Hastalara Moral Oldu

“Her Zaman Yanınızdayız”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni ziyarette bulundu.

Başkan Şenlikoğlu ziyaretinde, hastane çalışanlarına kolaylıklar, hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulunarak karanfil hediye etti. Şenlikoğlu, hastane Başhekimi Dr. Suat Özcan ile de bir süre görüşerek hastane hakkında genel bilgiler aldı.

Hasta ziyaretlerinde hastaların durumları ile ilgili bilgiler alan Başkan Aytekin Şenlikoğlu, hasta yakınlarıyla da sohbet ederek ihtiyaç duyulduğunda her zaman Giresun Belediyesi olarak yanlarında olduklarını aktardı.

Sağlık sorunu yaşayan vatandaşların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel geleneklerinden biridir. Hastanede tedavi gören hastalarımıza ziyarette bulunduk. Bu tür ziyaretler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Fizik tedavi Hastanemiz doktorları, sağlık ekibi, kapasitesi ve teknik donanımlarıyla başarıyla hizmet veriyor. Büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bizler için çok değerlidir. Belediye olarak her zaman yanlarındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.