Başka süre uzatması olmayacak

Başka süre uzatması olmayacak

Tirebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerin 2020 yılına ait Çiftçi Kayıt Sistemi’ne ait dosyalarını, bu ayın sonuna kadar güncelletmeleri gerektiğini bildirdi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2020 yılı ÇKS dosyaları için herhangi bir süre uzatması olmayacağına dikkat çekilerek üreticilere 30 Haziran’a kadar işlemlerini yaptırmaları istenildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı kanalıyla yürütülen destek ödemeleri kapsamında çiftçilere verilen ödemelerin gerçekleşmesi için Çiftçi Kayıt Sistemi’ne ait 2020 dönemini ihtiva eden dosyaların, 30 Haziran tarihine kadar güncelletilmesi gerektiğini hatırlatan İlçe Müdürlüğü yetkilileri, üreticilerin son günü beklemeden müracaatlarını yapmalarını isteyerek, belirlenen tarihe kadar güncelletme yapmayanların ÇKS desteğinden yararlanamayacaklarını bildirdiler.

Bu konuda herhangi bir süre uzatma olmayacağını da kaydeden müdürlük yetkilileri, “Bu nedenle üreticilerimizin son günü beklemeden 2020 yılına ait Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) dosyalarını mutlaka güncelletmeleri gerekmektedir” şeklinde uyarıda bulundular.