Bilgi yarışmasında Cumhuriyet birinci

Bilgi yarışmasında Cumhuriyet birinci

Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu, bilgi yarışmasında bir kez daha il birincisi olma başarısını göstererek ilçenin gurur kaynağı oldu. Giresun’da iki aşamalı olarak yapılan yarışmada 17 okul arasında finale kalan Cumhuriyet Ortaokulu, finalde tüm rakiplerini geçerek, adını bir kez daha il birinciliğine yazdırdı.

İlçede yapılan bilgi yarışmasında birinci olan ve ildeki yarışmaya katılan Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu; finalde Espiye, Dereli ve Şebinkarahisar temsilcileriyle yarıştı.

Giresun Mustafa Kemal Ortaokulu’nda yapılan finalde 15 sorudan 11’ine doğru cevap veren Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu, iki yıl aradan sonra bir kez daha il birinciliğini kazanma başarısını gösterdi. Ortaokullar arasındaki bilgi yarışmasına Yavuz Selim Parlak, Fatmanaz Erun, Zeynep Sena Gökçe ve Melis Sarı’dan oluşan öğrenci grubuyla katılan Cumhuriyet Ortaokulu, tüm rakiplerini geride bırakarak il birincisi olurken; öğrencilere Habibe Ertürk Anlar (Fen Bilgisi), Yücel Eda Erun (Sosyal Bilgiler) ve Hüsamettin Bayram (Matematik) gibi öğretmenler eşlik etti.

Birinciliği kazanan Cumhuriyet Ortaokulu’na yarışma sonunda düzenlenen törenle Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından madalya ve belge takdim edildi.