Hayvanlara şiddeti protesto ettiler

Hayvanlara şiddeti protesto ettiler

Tirebolu Sakarya İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, kendi aralarında anlamlı bir kampanya düzenleyerek, sosyal farkındalık projesi başlattılar. “Hayvana Şiddete Hayır” adı altında kampanya başlatan Sakaryalı öğrenciler, ilk etapta okul çapında açtıkları kampanyayı ilçeye yaymak için de harekete geçtiler.

Söz konusu kampanya için okulda farkındalık yaratan 4/A sınıfından Bilal Domaç, Sude Cebeci, Murat Köksal ve İzzet Yılmaz isimli öğrenciler, çıkardıkları gazeteler ve kurdukları site aracılığı ile okul arkadaşlarına ve kamuoyuna mesaj vermeyi hedeflediklerini belirtirlerken; hayvana şiddeti protesto ettiklerini bildirdiler.

Tirebolu Sakarya İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği bu anlamlı kampanyanın önemine vurgu yapan okul müdürü Zihni Yılmaz ve 4/A Sınıfı Öğretmeni Altay Odabaş, “Öğrencilerimizin okulda başlattıkları sosyal farkındalık projesini daha da geliştirmek için kendilerine gereken desteği vereceğiz. Minik öğrencilerimizin hayvanlara karşı gösterdiği duyarlılık bizleri de çok mutlu etti. Kendilerini yürekten kutluyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundular.