Fotoğraf yarışması ekim ayına ertelendi

Fotoğraf yarışması ekim ayına ertelendi

Tirebolu’da Yeniköy Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen “Senin Gözünden Tirebolu” adlı fotoğraf yarışmasının, bitiş tarihi yine ertelendi ve bu yılın Ekim ayına uzatıldı.

Yarışma organizatörü muhtar Osman Altay, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, yarışmanın 15 Ekim 2020’ye ertelendiğini belirterek, yarışmayla ilgili ödül töreninin de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirileceğini aktardı.

Tirebolu’da merhum fotoğrafçı ve rekortmen muhtar Yaşar Kesimoğlu anısına düzenlenen Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nı, Covid-19 nedeniyle ertelenmek zorunda kaldıklarını söyleyen

Altay, “Önce sağlık” sloganıyla hareket ettiklerini ifade ederek, bir kez daha erteleme kararı aldıklarını bildirdi.

Yörede bir hayli ilgi gören ve çok sayıda sanatseverin katıldığı yarışmanın, 15 Ekim’de nihayete ereceğini belirten muhtar Altay, yarışmayla ilgili ödül töreninin 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini ve ilk 3’e giren eserlerle jüri heyetinin seçeceği bir esere ödül verileceğini yineledi.

Öte yandan, Tirebolu’dan tarihi ve turistik yerlerle önemli eserlerin yer alacağı yarışmaya, ilçe dışından da çok sayıda katılım olduğu kaydedilirken; yarışma için artık başka bir erteleme olmayacağı ve son katılım tarihinin de 15 Ekim 2020 olduğu belirtildi.