Ayhan, Duroğlu için kolları sıvadı

Ayhan, Duroğlu için kolları sıvadı

Ayhan, Duroğlu için kolları sıvadı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Duroğlu Belediye Başkan aday adayı olan Ercan Ayhan, Duroğlu’na hizmet için yola çıktığını belirterek, 31 Mart’ta kazananın Duroğlu ve Giresun olacağını söyledi.

Aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Ayhan, tüm partilileri yarın yapılacak olan temayül yoklamasına davet ederek, teşkilat mensuplarından destek istedi.

Giresun Otel ve Kahveciler Odası ile Öz Giresun Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Ayhan, Duroğlu Beldesi’ne hizmet için kolları sıvadı. Ayhan, Adalet ve Kalkınma Partisinden Duroğlu Belediye Başkan aday adayı oldu. Halkın ve esnafın içerisinden gelen bir isim olan Ercan Ayhan, aday adaylığı resmi başvuru formunu Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a teslim etti. 

Duroğlu’na hizmet için yola çıktıklarını belirten Ayhan, aday gösterilip, belediye başkanı seçilmesi halinde 31 Mart’tan sonra Duroğlu’nun yeniden bir diriliş ve atılıma geçeceğini ifade etti. Mevcut Belediye Başkanı ve aynı zamanda Giresun Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Murat Kılıçaslan’a Duroğlu’na bugüne kadar kazandırdığı hizmetler için teşekkür eden Ayhan, “Nasip olurda belediye başkanı olursam Murat Kılıçaslan başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarılara taşıyarak, beldemizi yeni hizmetlerle buluşturacağız. Halk ve esnafının içerisinden gelen biri olarak sorunları çok iyi biliyoruz” dedi.