“Giresunlu takımına sahip çıksın”

“Giresunlu takımına sahip çıksın”

Giresun’daki yerel gazeteler ile haber ajanslarını ziyaret eden ve bugüne kadar yapılamayanı gerçekleştiren yeşil beyazlıların teknik direktörü Kalpar, başarının birliktelikle yakalanabileceğine işaret etti

“Giresunlu takımına sahip çıksın”

 

Giresunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Giresun halkının takımlarına sahip çıkarak destek vermesini istedi.

Kalpar, spor camiasında bugüne kadar yapılamayanı yaptı. Adanaspor maçının ardından takımın başına gelen teknik direktör Hüseyin Kalpar, Giresun’daki yerel gazeteler ile ulusal haber ajanslarını ziyaret ederek bir ilki gerçekleştirdi.

Gittiği şehirlerde bugüne kadar yerel gazetelere ziyarette bulunduğunu aktaran Kalpar, “Biz gelince bütün spor çalışanları bize hoşgeldinize geldi. Ben de gittiğim şehirlerde böyle geri dönüşlerde bulunup gazeteleri ziyaret ediyorum” dedi.

Giresunspor sportif direktörü Ümit Teke ile birlikte ziyarete gelen Kalpar, takımın ve sakatlık yaşayan oyuncuların son durumları hakkında bilgiler aktardı.

Giresun halkının Giresunspor’a sahip çıkarak destek vermesini de isteyen Kalpar, başarının birliktelikle geldiğine işaret etti. Geçmiş yıllarda Giresunspor’un maddi anlamda çok sıkıntı yaşadığını öğrendiğini kaydeden Hüseyin Kalpar, son yıllardaki yönetimin ise bu borçları kapatarak her ödemeyi zamanında yaptığı belirtti.

Kalpar, “Giresunspor’da oynayıp daha sonra benimle çalışan oyuncularımın hep alacağı oluyordu. Bunları benimle paylaşıyorlardı. Ama son yıllardaki yönetim büyük bir başarı göstermiş ve şu anda bu sıkıntı yaşanmıyor. Herkes alacağını alıyor. Samsunspor, Orduspor gerçeği var. O nedenle yönetime ve takıma sahip çıkılmalı, destek verilmeli. Başarı birlikte el ele vererek gelir” dedi.

Denizlispor maçının hazırlıklarının da tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Kalpar, ilk yarıyı en iyi yerde bitirmek için mücadele vereceklerini söyledi. 

Kalpar, antrenmanların herkese açık olduğuna da dikkat çekerek, basın mensuplarının da kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.