Yılmaz: “Başarılı bir dönem geçirdik”

Yılmaz: “Başarılı bir dönem geçirdik”

Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, geride bıraktığımız 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, başarılı bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Camia olarak ilçede eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini ifade eden Yılmaz, “Biz, kurum olarak ilçemizdeki eğitim öğretim düzeyinin en üst seviyeye çıkarılması için uğraş veriyoruz. Kurumlarımızda geleceğin teminatı olan çocuklarımızı ülkesine yararlı birer fert olarak yetiştirme adına özverili çalışmalar yapıyoruz. Mevcut eğitim kadromuzla yeni nesiller yetiştirme adına titizlikle çalışıyoruz ve okullarımızda eğitime büyük önem veriyoruz” dedi.

“Yapılan tüm çalışmalar, çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlamak içindir” diyen Yılmaz, “Geride bıraktığımız dönemde birçok dalda il ve ilçe genelinde çok güzel sonuçlar aldık. Başarı seviyemizi, il bazında aldığımız güzel sonuçlarla taçlandırdık. Hedefimizdeki başarı çıtası, bir önceki döneme göre daha da yüksek oldu. Bu vesileyle tüm yönetici ve öğretmen kadromuzu, ayrıca ilçemize çeşitli branşlarda dereceler kazandıran okul ve öğrencilerimizle bütün velilerimizi yürekten kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, Tirebolu’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda toplam 28 kurumda 467 öğretmen görev yaptı. Bu okullarda 4 bin 842 öğrenci öğrenim gördü. Geride kalan dönemde ilçede bin 600 öğrenci taşımalı eğitime tabii tutulurken, bu öğrenciler 156 araçla ilgili merkezlere taşındı.