CHP’li Emecan’dan, Tirebolu’ya ziyaret

CHP’li Emecan’dan, Tirebolu’ya ziyaret

CHP’li Emecan’dan, Tirebolu’ya ziyaret

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 6 Eylül Salı günü Giresun’da yapacağı grup toplantısı öncesinde Giresun’a çıkarma yapan partili kurmaylar ve milletvekilleri, ilçelerde programlar düzenlediler. Bu kapsamda kendi memleketi Tirebolu’yu tercih eden CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Tirebolu’ya gelerek, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

CHP İstanbul Milletvekili Emecan, ilk olarak Tirebolu Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Burhan Takır ile görüştü. Başkan Takır’dan, belediyenin çalışmaları ve sıkıntıları hakkında bilgiler alan vekil Emecan, daha sonra CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimler için CHP’nin iktidar yürüyüşünü sürdürdüğünü bildiren Emecan, CHP İlçe Başkanı Fatma İyice’ye, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun mesajlarını ilettikten sonra, bazı dernek ve STK ziyaretlerini gerçekleştirdi.

 

Tirebolu’da muhtarlar derneğini de ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Emecan ve beraberindekiler, daha sonra Çevre Kültür ve Turizm Derneği ile Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, ilgili dernek başkan ve yöneticileriyle görüşmeler yapıp, karşılıklı bilgi alış-verişinde bulundular.

 

CHP’li vekil, bu arada Tirebolu Ziraat Odası Başkanlığı’nı da ziyaret edip, Başkan Erim Yaman’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.