Yeniköy Mahallesi’nde 23 Nisan coşkusu

Yeniköy Mahallesi’nde 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tirebolu’nun Yeniköy Mahallesinde mahalle sakinleriyle çocuklara apayrı bir heyecan yaşattı.

Muhtarlık bürosunun önüne masalar kuran ve oyun alanları hazırlayan Yeniköy Mahallesi’nin yeni muhtarı Osman Altay, mahalle halkının ve çocukların da katılımıyla güzel bir şenlik düzenledi. İlçedeki 23 Nisan kutlamalarının ardından mahallede ayrı bir bayram havası yaşatan muhtar Altay, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’ın da katıldığı şenliklerde çocuklara satranç oynatıp, çeşitli sokak oyunları düzenledi.

Mahalleye ayrı bir heyecan katan ve 23 Nisan’ı çocuklarla birlikte kutlayan muhtar Altay’ın bu jesti, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanırken; Belediye Başkanı Takır da muhtar Altay’ı tebrik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümünde muhtarlığı döneminde ilk etkinliği düzenleyen muhtar Altay, gelecek yıl daha görkemli bir şenlik düzenleyeceğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyet’inin temelinin atıldığı 23 Nisan 1920’nin 100’üncü yılında Yeniköy’de muhteşem bir kutlama yapacağız” dedi.