TSYD tarihinde bir ilk

TSYD tarihinde bir ilk

TSYD tarihinde bir ilk

 

 

60’ıncı yaşını kutlayacak olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Oğuz Tongsir başkanlığında bir ilke imza atarak 71 ilin temsilcisiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Giresun İl Temsilcisi Hakan Kabahasanoğlu da katıldı.

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği genel merkezinin düzenlemiş olduğu “temsilciler toplantısı” İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük spor medyasını içinde bulunduran Türkiye Spor Yazarları Derneğinin il temsilcileri,  genel başkan Oğuz Tongsir’in daveti üzerine 14-16 Aralık tarihlerinde TSYD İstanbul Tesisleri Hall Salonunda bir araya geldi.

 

Toplantı öncesinde il temsilcilerine TSYD Genel Merkezi bünyesinde bulunan sosyal ve spor tesislerini gezdiren TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, birçok alanının kullanılamaz ve atıl durumda olan tesiste kendi dönemlerinde yapılan çalışmalarla şimdi çeşitli spor ve sosyal aktivitelerin yapıldığını belirtti.

 

"ANADOLU'DAKİ TEMSİLCİLERİMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR"

 

Tongsir, "Hiçbir menfaat beklemeden üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz. Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız" dedi.

 

TSYD Genel Başkanı Tongsir, "Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu TSYD olarak yaşıyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizden-sizden diye ayrışım yapmıyoruz. Anadolu ile TSYD daha da güçlendi. Bu birlikteliğimiz herkese örnek olsun” ifadelerini kullandı.

 

CUMHURİYETİN 100. YILINDA TURNUVA ÖNERİSİ

 

Tongsir, ayrıcı, Cumhuriyetin 100. yılı ve TSYD'nin 60. kuruluş yılı nedeniyle 2023 yılında temsilcilerin illerinde turnuvalar düzenlemesi önerisinde bulundu. Tongsir, düzenlenecek organizasyonlara destek olacaklarını ve kupa törenlerine katılmaya gayret göstereceklerini kaydetti.

 

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Koordinatörü ve Akreditasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu’yla birlikte TSYD temsilcilerinin illerinde yaşamış oldukları sıkıntıları, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri dinleyerek çözüm önerilerinde bulundular.

 

TSYD Koordinatörü ve Akreditasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu da, il temsilcilerinin işlerini ciddiyetle yaptıklarını ve spor medyasına mensup ve aktif olan kişilere ancak yıllık sabit kart çıkarttıklarını belirterek, bu konuda taviz vermediklerini ifade etti.

 

İki gün süren toplantılarda söz alan Giresun Temsilcisi Kabahasanoğlu da basın mensuplarının işleri kolaylaştırma adına statta yapılan çalışmalar ile yaşanan sıkıntıları dile getirdi.